Fashionshops

Juni: Ibiza Flags

Label van de maand is dit keer geen fashionlabel, maar een lifestyle label! Geheel in het teken van Ibiza; Ibiza Flags.
Want als je van fashion houdt, ben je ongetwijfeld ook gek op een prachtig interieur én heb je het liefst een Ibizasfeer in eigen tuin! Of je nu in een appartement of luxe villa woont; you gonna love this!

Nog even en het is weer zomer, met heerlijke zwoele zomeravonden. Hoe fijn om weer dagenlang buiten te leven. Natuurlijk doen we dat het liefste in stijl: Ibiza stijl om precies te zijn.

Met de hippe, authentieke vlaggen van Ibiza Flags tover je de tuin, terras, loungeplek, bruiloft en feest zo om en geef je iedere locatie dat heerlijke vleugje Ibiza.

Of je nu van felle kleuren houdt of meer van zachte tinten, de Ibiza Flags zijn er in vele kleuren en maten. Geen vlag is precies hetzelfde. De kleurvaste stoffen zijn sterk én vederlicht; zo zijn ze niet alleen prachtig voor het oog, maar kan hij ook lekker wapperen. En met de lus van leer kun je de vlag makkelijk ophangen. Zelfs als de zon niet schijnt, geven de Ibiza Flags altijd dat fijne zomerse sfeertje.

De inspiratie voor de vlaggen van ontwerper en creatieve geest Angelique Dirkse laat zich eenvoudig raden. ‘Het kleurenpallet van de prachtige baaitjes, zandstranden, en het kristalheldere water van Ibiza zijn elementen die ik probeer te vangen in de Ibiza Flags. Ze wapperen je dat fijne eilandgevoel van vrijheid vrolijk toe.’

Deze maand lees je meer over het prachtige merk ‘Ibiza Flags’ hier bij YFS . Ook kom je meer te weten over het gezicht achter Ibiza Flags; Angelique én komt er een wanna-have winactie aan!

decoraties%20voor%20bruiloften

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply