Blog

Cheyen’s Blog

Hey Ladies,

Daar ben ik weer met een gloednieuwe blog bij my fav platform YFS.

Ik heb weer veel gezien en gedaan deze maand en dat wil ik graag weer met jullie delen;

Ik ben weer lekker druk met de kids geweest, van hot naar her.

En dat gesleep altijd grrrrr.. dat kennen jullie moeders vast ook allemaal. Vooral die 2delige kinderwagens was ik zo zat. Dus ben ik opzoek gegaan naar een buggy, maar die moest wel aan de volgende eisen voldoen: één die licht weegt, klein is als je hem opvouwt, makkelijk is in te klappen ennnnn hij moet er wel fashionable uitzien, dat zijn nog al wat eisen hahah “thats me”! Nou mijn zoektocht begon online, omg wat een verschillende soorten pfff waar moet ik beginnen, je moet overal rekening mee houden, gewicht etc. Nou allemaal niet echt mijn ding, ik gaf het maar op, tot ik een hele fashionable buggy zag bij Quinny.nl.

Ik keek in eerste instantie alleen naar het uiterlijk; check… deze is super stylisch, hij is 1delig check en hij is ook nog klein als je ‘m inklapt check, jaa dit wordt hem, ik was verliefd.. meteen besteld volgende dag in huis… aangezien mijn man niet handig is in dingen in elkaar zetten en ik geen zin heb om te wachten tot dat iemand een keer tijd heeft om mij te helpen, dacht ik f+ck it, ik ga het zelf doen, nou super makkelijk kon het met mn ogen dicht doen hahah. Wieltjes klikken, tuigje vastzetten op maat uitklappen en klaar is kees. Kind erin en kon niet wachten om naar buiten te gaan, ik leek wel het kleine kind, wilde er bijna zelf in zitten hihihi.

Ik ben blij met mijn keuze, vind Quinny opzich een goed merk en de special editie die ik heb genomen is super stylisch en practisch. Het is een samenwerking van Quinny ft Rachel Zoe zij is een Amerikaanse modeontwerpster, Yess girl she can design. Dus zoek je voor jouw kleine hummeltje ook nog een buggy, check deze Quinny zeker, hij is ook niet heel duur in aanschaf. Hoe leuk is dat?

Het is natuurlijk ook moederdag geweest en meestal geef ik altijd een bosje bloemen, maar dit keer wilde ik mijn moeder even goed verrassen, dus heb ik haar verrast met iets wat je niet snel bedenkt bij een moederdag kado. Ik was een tijd geleden bij de lieve meiden van House of Bratz geweest in Schiedam, ik had in mijn vorige blog al verteld hoe blij ik was met mijn lippen en ik ze echt geweldig vind. Nu wist ik dat mijn moeder mijn lippen erg mooi vond dussss dacht ik, weet je wat ik ga haar dat kado geven.

Dus zonder dat ze het wist nam ik haar mee naar house of bratz, toen we aankwamen wist ze nog steeds niet wat we gingen doen, dus toen ik het zei ging ze lachen en was erg blij hahah, ‘dat is nou een leuk moederdag cadeautje’ zei ze.

Zij kreeg ook 1 ml, en het zag er zo mooi uit, ik heb haar denk ik nu ook verslaafd gemaakt, want ze zegt dit is zo mooi dit ga ik vaker hier doen, nou dat wordt op en neer naar Schiedam. Nu kunnen we samen duckfacen op onze selfies hahah!

 

De volgende ochtend moest ik vroeg opstaan, want mommy and daddy (ik kan beter zeggen gran daddy en gran mommy) gaan samen even een weekendje weg! Yess, even quality time met elkaar en de afgelopen keer was Liverpool ons zo goed bevallen dat we weer hebben geboekt, maar dit keer met z’n tweeën. Zo leuk gehad, uiteraard weer een wedstrijd van FC Liverpool gekeken voor manlief, maar moet zeggen dat is zeker geen straf als je eerst een heel diner krijgt in een skybox, love it, zo fanatiek dat ik ben. En wij hebben na 10 jaar een keer samen de trein gepakt hahaha, we zijn naar Manchester geweest, zo leuk is dat!

Mijn man heeft mij officieel voor gek verklaard en gezegd dat ik onmenselijk ben, ik heb namelijk 7 uur achtereen gelopen winkel in en uit, dat hij s’avonds een voetenmassage heeft moeten nemen omdat hij zoveel pijn had aan zijn voeten whahahahah. Zodra ik winkels zie dan voel en zie ik niks anders meer dan kleding kleding schoenen en schoenen en Wahalla… wat heerlijk om uit te slapen, shoppen, eten, sight seeingen, weer eten, gewoon niks doen samen, zoo heerlijk, dit hadden we echt nodig.

Nadat ik terug kwam vanuit Liverpool, ben ik weer even langs Beauty by Hulya geweest voor mijn finishing touch voor mijn micrpigmentatie brows, Girlss dit moeten jullie doen, supernatuurlijk en je hoeft niks meer aan je wenkbrauwen te doen, echt ideaal. Doe alsjeblieft geen hairstrokes, dat vind ik persoonlijk echt niet mooi, micropigmentie, is veel mooier. Het kost wel wat centen, maar je bent wel voor een jaar/1,5 klaar. De behandeling zelf vind ik niet zo fijn, is pijnlijk maar goed te doen. Maar ze zeggen wie mooi wil zijn..

Vanaf volgende week ga ik beginnen met een C9 kuur, wat is dat? Dat is een 9 daagse kuur, die 100% natuurlijk is, doormiddel van Aloe Vera shots, tabletten, shakes. Dit ga je 9 dagen lang gebruiken, enkel wat gezonde snacks en maaltijden bij en je reinigt je lichaam van binnenuit, hierdoor gaan al je afvalstoffen weg, waardoor je je energieker en fitter gaat voelen, ook zul je wat kilo’s afvallen, maar dat is per persoon verschillend, maar je moet je wel aan de schema’s houden. Antoinette van YFS heeft ook al twee keer C9 gevolgd en is ook razend enthousiast, zie eerdere blogs van haar bij YFS!  Je pakket bestel je bij @foreverbykellyjongkind en zij zal jou net als bij mij begeleiden. Ik heb heel veel goede recensies over haar gelezen en zij biedt nog meer natuurlijke supplementen aan, dus volg haar op instragram of voeg haar toe op facebook.

Ik ga jullie in mijn volgende blog alles vertellen over mijn ervaring met de C9.

See ya girls later.

Xx

Cheyen

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply