YFS Must Follow on the Gram

Must Follow on the Gram; Bossmom Colette

We zijn allemaal bezig met mooie cremes, make-up en andere rijke producten om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Maar beauty komt echt van binnenuit en dat bewijst Dermacolla. Wij van YFS gebruiken Dermacolla nu al even en de huid is zoveel gladder, zachter en voller geworden, lijntjes worden minder. Het is een hele gezonde manier van de jeugd terughalen of het proces van ouder worden vertragen.

Wij zijn echt vol lof over dit heerlijke drankje! Maar welke beauty zit hierachter? En niet alleen hierachter, maar ook achter Sleepyhead & Doudou, wellicht beter bekend bij de mama’s onder ons. Buiten prachtig zijn, is zij iemand die wij graag volgen op instagram! Zij is een fashionista pur sang! We hebben het natuurlijk over bossmom Colette, op instagram beter bekend als Coco.

Lieve Coco, wie ben je precies en waar kom je vandaan?
Ik ben Colette, mama van 2,5 jarig zoontje Don, kom oorspronkelijk uit Rotterdam, maar woon inmiddels 10 jaar met hubby-to-be in het ‘bruisende’ Nijmegen. Ik ben een work-a-holic; krijg een enorme kick van het behalen van succes. Houd van gezelligheid, met het daarbij horende drankje waardoor ik helaas wat extra kilootjes op de heupjes heb. Ik ben altijd overstressed omdat ik de keuze heb gemaakt om zelf (té) veel met mijn kleine mannetje te willen zijn en daardoor te veel balletjes in de lucht moet houden.

Je hebt een prachtig mannetje, gaat trouwen en runt even een aantal bedrijven! Hoe doe jij dit allemaal?
Dit doe ik met een te kort aan slaap (geregeld sla ik mijn laptop pas om 00:00u s’avonds dicht), geen tot weinig “me-time”… maaaaar, met een strakke planning en een stel geweldige schoonouders red ik het allemaal als business mommy.

Wij zijn er inmiddels achter dat het product werkt, Hoe heb je Dermacolla ontdekt?
Ik ben zelf zo’n typetje die heel invloedrijk instagram volgt. Het was eigenlijk niet mijn intentie om een heel ander type product onder mijn vleugels te nemen, anders dan baby producten althans. Ik zag Dermacolla voorbij komen bij de bekende Ela Arjandas. Natuurlijk wilde ik dit ook proberen, na 2 weken gebruik was ik verkocht en ging ik achter de alleenrechten aan voor de Benelux.

Hoe vaak gebruik jij het product?
Ik heb het trouw 3 maanden gebruikt, ik vind het zelf ook heel erg lekker smaken en krijg ook een boost (misschien zit het tussen mijn oren) van de vitamines die erin zitten. Iedere vrouw moet dit gewoon kennen.

Vertel, wat doe je verder in het dagelijks leven?
Wanneer ik niet met mijn zoontje Don of aan het werk ben breng ik mijn tijd graag door met vriendinnen en familie. Ik kom vaak tijd tekort om lekker met mijn vriendinnen bij te kletsen dus wanneer ik ze zie geniet ik hier écht van. Ik probeer wel 1x in de week met de girls af te spreken. Ik sport ook graag 2-3x in de week met een personal trainer, dit is voor mij echt even een uurtje om al mijn zinnen te verzetten en om nergens aan te denken. Uiteraard vind je mij ook vaak achter de PC… ONLINE SHOPPING!

With my fashion friend Kimberly

Je bent voor ons ook echt een fashionista; wat is jouw absolute fashion ‘do’?
Ik heb niet echt een ‘DO’ maar wel ‘DONTS’. UGGS bijvoorbeeld kunnen écht niet meer, witte laarzen ook zeker niet…! En een legging is geen broek! Zou je ooit een tas dragen als een jurk? Nee, dat dacht ik al 😉

Waar kan jij niet zonder in jouw fashionkast?
Een goede skinny jeans, (I know the flare is hot, maar ik kan er niet aan wennen), een mooie riem, mooi singletje en een goede blazer. Met zo’n set kan je vaak alle kanten op, gooi er een pump onder en je bent business ready en met een leuke sneaker ben je mommy klaar om achter de kleintjes aan te rennen.

Je gaat bijna trouwen, hoe ziet jouw droomwedding eruit?
Dit is een vraag die ik en mijn vriend ons de laatste tijd af vragen. Sinds we verloofd zijn, inmiddels bijna 2 jaar, zijn onze gedachtes zo veranderd. Eerst wilde ik groot, groot, groot. Toen dacht ik “ik houd helemaal niet zo van feesten…” Nu denk ik het liefst klein en intiem met onze echte vrienden en familie. Maar omdat wij het beiden zo extreem druk hebben hebben we nog niks aan onze bijzondere dag gedaan…Oops! En we willen het liefst september dit jaar! Dat wordt dus nog wat!

Je hebt al heel wat op de kaart gezet, heb je nog meer dromen of ambities?
Jazeker! Ik ben nog lang niet klaar! Ik ben voortdurend op zoek naar mooie en unieke producten. Ik wil wel blijven focussen op baby & beauty.

Met Sleepyhead op de negen maanden beurs!

Welke bekende instagrammer bewonder je om haar looks?
Oef, heb je even… @sincerelyjules , @nccroese En denk dat de style van @nadiaanya__ wel het meest overeenkomt met mijn stijl, casual, stoer en toch vrouwelijk.

Waar shop jij graag?
Online! Ik ben denk ik one of a kind… maar ik haat shoppen. Alle winkels afstruinen, pashokjes in en uit. Nee , doe mij maar een laptop met een kop thee 😉 Ik shop dan het liefst mijn kleding bij de Zara, LOF en de Bijenkorf. Tassen, schoenen en accessoires shop ik vaak toch bij luxury merken.

Talkies Lunch

Laatste vraag; Wie is voor jou de INSTA IT-Girl die zeker door YFS geïnterviewd moet worden en echt op het YFS lijstje behoort van INSTA IT-Girls?
Absoluut is dat Josje! Toen ik haar zag, klikte wij meteen omdat we op hetzelfde level liggen; allebei moms, hard-work and a passion for fashion. Als je Josje’s blogs hebt gelezen dan weet je ineens weer waarom blogs lezen wél leuk kan zijn. Ik schater bij iedere zin! Naast fantastisch schrijven heeft Josje een geweldige style en is ze 1 van de grootste mombosses die ik ken! Een echte powervrouw als je het mij vraagt. Lees hier haar laatste blog. Hilarisch!

YFS is Fan! Go follow this ladyboss on the gram!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply