Beauty

Face your Beauty with Dr. David Hamraz

YFS is fan van Faceland en dan met name van Dr. David Hamraz. Zijn eerlijke mening en kundigheid zorgt voor veel vertrouwen onder zijn, inmiddels enorm grote, klantenkring. Zijn passie is om met de minimale ingrepen het maximale resultaat te behalen.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Maar er is meer; de huidverbetering is onze favoriet! Een behandeling vinden wij pas geslaagd als je niet ziet dat je behandeld bent, maar dat je er wel frisser en mooier uitziet! En dat is precies waar David bij Faceland voor zorgt!

Iedere week verwelkomt Faceland trouwe fans en nieuwe fans, mensen met verschillende achtergronden, verschillende meningen en verschillende redenen om de kliniek te bezoeken. Alles wat ze doen staat in het teken van jouw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje, daarom ook de belofte ‘value for money’. De slogan luidt niet voor niets ‘Face your beauty!’

Binnenkort zullen wij een aantal before & after foto’s laten zien!

Ben jij al bekend met Dr. David bij Faceland of ben je nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten en maak kennis met Faceland: Face your beauty!

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply