YFS Fashionista

Alle fashion & beauty tips van lovely YFS Girl Cheyen

Hi Ladies, daar ben ik weer met een gloed nieuwe blog bij en voor YFS!

Ik heb weer heel veel leuke dingen die ik met jullie wil delen, want ik ga jullie maandelijks al mijn tips en beauty & fashion favs ga laten zien!

In mijn vorige blog had ik verteld over mijn operatie bij de ABC Clinic, binnenkort komt hier een Q&A over. Na mijn operatie, mocht ik de eerste 6 weken niet trainen, maar nu mag dat weer volop en ik train nu 3a 4 keer per week, 2x per 1op1 training met Tom van @premiumpersonaltrainingnl op Ijburg, daar doe ik gericht trainen, buik,armen, benen. Denk aan Squats,touwen smijten,pushups etc.

En de andere 1a2 keer week train ik samen met manlief met zijn trainer Erwin van Beek crossfit is intensiever en je herhaald continue dezelfde oefeningen in een bepaalde tijd, super heavy maar je pakt gelijk alle zones. Soms doen wij buddy training dat is erg leuk, want we moeten dan bepaalde aantallen of calorien, secondes halen samen. Ik vind deze verdelingen van trainen bij verschillende sportscholen en personal training erg fijn, en ik ben nu al echt blij met mijn resultaten, thanks to Tom en Team Erwin.

Ik ben er nog niet maar ik ga zeker de goede kant op. Hou mijn instastory in de gaten, voor mijn workout filmpjes!

Ook ben ik voor het eerst langs geweest bij @sizeserohq in Amsterdam, het scheen dat je na je eerste behandeling al min 4 cm verliest en het geeft een extra versteviging aan je huid, nou ik ben geweest en het is zo relax, je blijft lekker 45 min liggen, boekje lezen of instagrammen, en je krijgt soort van elektronen op je lichaam, bij de zones die je wilt behandelen, en dan krijg je van die stroomstoten, heel grappig gevoel, en als je eenmaal gewend bent aan die schokjes, kun je de standen hoger zetten. Na mijn eerste behandeling ben ik al 11,5 cm verloren, echt te gek. Ik heb de volgende zones gedaan, buik,benen,armen,kuiten,heupen. Zeker een aanrader om extra cm te verliezen. Ik ben benieuwd naar mijn resultaten met de volgende behandeling.

Ook heb ik een super leuk weekend gehad, mijn man heeft mij en onze zoon meegenomen naar Liverpool.

Hij was uitgenodigd om in een Box de wedstrijd te kijken van FC Liverpool. Nou ik kan je zeggen ik had NIKS met voetbal, verschrikkelijk. Maar we zaten in een skybox met een prive kok, hele leuke mensen en lekker eten. En ik heb staan bléren en juichen, wat een ervaring! Ik heb het super leuk gehad en als kers op de taart hebben wij ook nog de held van mijn man ontmoet, namelijk Salah, voetbalkenners en voetbal groepies moeten hem zeker kennen hahahah #lol

En de stad zelf, is ook echt geweldig, leuke mensen en geweldige winkeltjes en restaurantjes, ik zou daar echt wel kunnen wonen. Dus mochten ze bij FC Liverpool nog een spits met hits zoeken, Yes-R it is.. hahaah.

Eenmaal terug in nederland, had ik een afspraak staan bij @houseofbratz. Ik kwam vaak super mooie resultaten/foto’s tegen op instagram, en ben ze toen gaan volgen. Ik heb natuurlijk al eerder mijn lippen laten opvullen, maar het was altijd heel weinig en die volume verdween heel snel. En bij @houseofbratz zag het er zo mooi en vol uit.

Ik ben naar Schiedam gereden, en daar werd ik super goed ontvangen door de owner Souhayla, wat een leuke en knappe meid. Ik werd behandeld door een vrouwelijke arts en ze vroeg me wat ik precies wilde, zij hebben fillers en botox behandelingen.

Ik zei gelijk ik wil een Bratz doll worden hahah, ik wil volle lippen. Nou je voelt er niks van want je krijgt ervoor een verdovings zalfje op. En WOW ik had/heb gewoon super volle Kylie Jenner lippen. I LOVE IT. Ik wil niks meer anders, ik wil het echt alleen nog maar bij hun doen. Ze hebben niet voor niks een wachtlijst. Zie mijn foto’s voor de verschillen, Super mooi toch?? Volg ze om meer resultaten te kunnen bekijken of check hun vlogs op youtube (life of bratz). Binnenkort heb ik weer een afspraak bij hun,dus hou mijn insta in de gaten. can’t wait.

Verder heb ik nog leuke kettinkjes gescoord bij @label153 staat super leuk met een jurkje maar ook leuk op een bikini straks op het strand.

En voor leuke bandage jurkjes moet je zeker een kijkje nemen bij @mysheaboutique. Zie foto’s die heb ik mooi aangedaan tijdens een chique diner.

Volgende week heb ik een leuke modeshow van @byveer met kinderkleding in de Supperclub Amsterdam waar ik erg zin in heb. Ik houd jullie op de hoogte in mijn volgende blog met tips en ervaringen.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn ervaringen en tips hebben gehad.

See ya Lovely ladies xx

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply