YFS Fashionista

Fashionista Phylicia – week 1

Hey girls,
Wat is deze week omgevlogen! Ik ben zo ontzettend druk geweest met van alles regelen, maar wat fijn om dit te delen met jullie. Ik had natuurlijk gezegd dat we nogmaals gaan verhuizen, onze bestemming is Zuid-Korea geworden. Dit was wel even slikken het eerste wat in me opkwam was hoe gaan we dit doen? Zo ver weg, het tijdverschil en de vraag ‘hoe is het leven daar?’ Wordt dit niet een ontzettende cultuur shock?
Voordat we gingen hebben we even een paar dagen samen mogen ervaren hoe dit was. Daar heen gevlogen met kindje en natuurlijk Luc. Wat een trip dat kan ik wel zeggen, maar ik kan helemaal begrijpen waarom Luc deze keuze wil maken. Daarnaast zijn de mensen heel aardig en is mijn zoontje heel blij, want baby shark doodooodooo komt uit Zuid-Korea! (dit snappen vast de mama’s onder ons heel goed)
Deze periode wordt het nog even missen van elkaar, want ik kan nu niet gemist worden voor de voorbereidingen van de bruiloft wat ik natuurlijk zelf ontzettend leuk vindt.
Ik heb een super weddingplanner, haar naam is Viviane van hetbruidsmeisje.nl. Wie er nog gaat trouwen ik raad haar aan!! Wat een heerlijke vrouw, zij helpt mij enorm. Laatst ben ik een paar dagen met haar naar zuid-frankrijk geweest om de locatie weer te bekijken en natuurlijk te proeven; wat een heerlijke dagen waren dat…. I CANT WAIT ANYMORE!!!
Verder ben ik deze week heerlijk samen met mijn vriendinnetje Raffaela een hapje wezen eten. Dat is echt het liefste wat ik doe; eten én shoppen en laat nou mijn vriendin de leukste winkel van NL hebben HEARTS in zandvoort! Zeker de moeite waard om een keer heen te gaan. Ik koop daar eigenlijk alles! Ze weet precies wat ik leuk vind en dan als ik aan kom is het voor mij alleen maar doorpassen. De leukste merkjes heeft zij met o.a: Elisabetta franchi (my favo) , twinset, patricia pepe , silvian heach, echt super vrouwelijk!!!
Deze blog rond ik af op Schiphol op naar lissabon om de verhuizing te regelen. Dat zien jullie volgende week!
Lots of Love,
Phylicia

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply