YFS Fashionista

Fashionista Phylicia – week 2

Week 2 alweer, lieve YFS lezers!
Wat heb ik het ontzettend druk gehad; waar ik vorige week was gestopt, ga ik nu weer verder.
Voor de laatste keer naar Cascais/Lissabon om afscheid te nemen van alles wat we daar hebben opgebouwd, maar voornamelijk ook om de verhuizing te regelen. Alles komt weer terug naar NL en wordt tijdelijk opgeslagen.
We hebben altijd een vast, internationaal verhuisbedrijf. Die tip heb ik toen der tijd van mijn vriendin gekregen. Ze zijn betrouwbaar, snel en werken netjes. Dit moest binnen één dag gebeuren, oh my.. wat een werk en wat een klus blijft het toch, maar het is gelukt. Het was gek, maar ook weer fijn om het echt officieel af te sluiten.
Voel mij altijd best gezegend, want wie kan, op mijn leeftijd, zeggen dat je al in zoveel landen heb mogen wonen.
Heerlijk om weer thuis aan te komen en je koffers van de band af te halen! Ik ging tenslotte met 8 koffers terug naar Nederland. Op naar mijn kleine man, wat kan je je kindje toch missen. Iedereen die om hem vroeg… Elke dag facetimen is dan echt niet hetzelfde dan de kusjes en knuffels te mogen voelen.
Natuurlijk spreken we elke dag papa, wat een gemis blijft dat toch. We facetimen vanaf smorgens vroeg totdat het niet meer lukt in verband met het tijdverschil. Ook zijn wedstrijden volgen we via de Ipad, we proberen dit via een stream te kijken en zetten vaak onze wekker. Gelukkig doen familie en vrienden mee. Eigenlijk hoopte ik dat hij in het vliegtuig zou zitten na deze wedstrijd, maar omdat ze verloren hebben krijgen ze toch geen vrij. Nu gaan we hem zo snel mogelijk opzoeken, want we missen papa en mijn aanstaande. Kan nu al niet wachten om onze momenten als gezin in te halen!
Deze week kreeg ik super leuk nieuws te horen dat mijn vriendin Tessa bevallen is! Wat ben ik trots op haar! Snel naar Littlemack gereden, dit vind ik zo’n heerlijke baby/kinder winkel in Hoofddorp. Natuurlijk heb ik een prachtig roze pakje gekocht, want het is een MEISJE! Zo blij en knap van m’n vriendin, ze heeft het super gedaan wat een schatje is! Ik kon de kleine eigenlijk niet meer loslaten, zo ontzettend klein en lief!!
Als afsluiting van deze week ben ik bij mijn kapper geweest. Ze is mijn vriendin, maar ook echt de beste kapster ever!! Julianahairfashion; haar zaak is gevestigd in Oldenzaal, maar niet getreurd ze is ook elke week 1/2 keer in Amsterdam aan het werk. Heerlijk even ontspanning en kletsen over van alles en ondertussen maakt ze mij echt weer als nieuw! Je haar maakt je gezicht en nu ben ik ook zo ontzettend happy weer. Vaak doe ik dit uitje altijd gezellig met mijn moeder. Vooral met de bruiloft in zicht is het alleen maar kletsen met z’n allen over de kapsels wat ze gaat doen bij mij en mijn moeder. Nee…… ze is niet alleen daar voor onze kapsels, maar natuurlijk ook onze gast, want ze kent Luc namelijk ook al jaren! Binnekort gaan we lekker afspreken voor een proefkapsel en daarna wat te gaan eten samen what i told already food and shopping!
Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen meenemen in week 2 van alles wat ik heb gedaan. Alweer op naar week 3!
Tot Volgende week lieve YFS lezers.
Lots of love!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply