YFS Fashionista

Maart: Phylicia Spierings

Hoe leuk is dit! Ik kreeg de vraag of ik jullie YFS lezers mee mag nemen in mijn gekke leven in de maand Maart!
Dit vond ik natuurlijk super leuk, want ik hou van schrijven en ben zelf altijd graag up to date van alles, dus mijn antwoord was dan ook meteen JA dit wil ik!
Wie ben ik en wat doe ik zoal in mijn dagelijks leven? Ik ben Phylicia Spierings, binnenkort de vrouw van voetballer Luc Castaignos en moeder van ons 2 jarige zoontje Luciano Castaignos.
Ik ben 29 jaar jong/oud; hoe wil je het noemen, ik word tenslotte alweer 30..
Voordat ik Luc ontmoette of laten we zeggen ook toen ik Luc al kende was ik altijd een druk bezig bijtje in de cosmetica branche. Ik heb geruime tijd gewerkt voor het luxe merk Sensai, wat een heerlijke tijd was  tussen alle mooie vrouwen en elke dag wat anders. Luc kwam net in nederland wonen, na een mooie tijd in Milaan te hebben gehad. We raakte bevriend; deze vriendschap was meer dan alleen vrienden, het was heel diep met veel liefde en passie voor elkaar. Maar het stiekem allebei te spannend vinden om het echt direct een relatie te noemen.
Uiteindelijk kon de relatie niet uitblijven, want we konden niet zonder elkaar laten we zeggen “elkaar een dag niet gesproken te hebben was een dag niet geleefd” en dat is nu nog steeds zo.
We verhuisde uiteindelijk naar Duitsland voor een jaar waarin we ook zwanger raakten van onze prachtige zoon. Toen hij 3.5 week jong was verhuisde we naar Portugal Lissabon. Ik kon op deze plek op de een of andere manier maar niet wennen, ik was net moeder en zo onzeker over alles en niemand die je kent of in de buurt hebt. Na 1 jaar gingen we alweer verhuizen we vetrokken naar Arnhem. Weer in Nederland aangekomen woonde ik zowat in de Albert Heijn, Hema en Kruidvat. Ik waardeerde dat soort “standaard” winkels enorm, wat heerlijk is dat alles weer kunnen vinden. Dat jaar kwam ook mijn droom uit, ik werd zo geweldig ten huwelijk gevraagd op een luxe salon boot in Amsterdam zoooooo romantisch!!! Met het idee om 4 juni 2019 officieel te gaan trouwen in Zuid-Frankrijk.
Na 1 jaar Arnhem vertrokken we toch weer terug naar Portugal waar ik dit keer wel mijn plekje had gevonden een heerlijk huis en een fijne omgeving. Maar je gelooft het of niet..
Ook nu gaan we weer een nieuw avontuur aan met een nieuwe bestemming en weer een verhuizing nog net voor de trouwerij. Ik ga jullie proberen mee te nemen met alles wat ik deze maand mee ga maken en ga doen. Ik hoop dat ik jullie allemaal een kijkje kan geven met alles wat ik doe voor mijn gezin en dat sommige keuzes niet altijd even makkelijk zijn. Maar we denken aan een toekomst vol met liefde en blessings!! Tot snel lieve allemaal!
Liefs and lots of love Phylicia

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply