YFS Fashionista

Fashionista Renate – Diary week 3

Wow, wat gaat de tijd snel. Dit is alweer de 3e week van mijn blog en we knipperen nog een keer met ons ogen en het is alweer maart, de maand dat de lente begint en dat ik weer een jaartje ouder wordt.

Ook was Skye deze week alweer 17 maanden, ik kan me nog goed herinneren toen ze net geboren was en hoe klein ze was. Nu loopt, rent en brabbelt ze, ze klimt en sloopt werkelijk alles een stoere peuter dat ons huis terroriseert. Daarnaast is ze ook het liefste meisje voor ons en lacht ze heel veel.

En echt alle clichés zijn waar, ook al wilde ik dat toen ze net geboren was niet horen. Hoe ouder ze worden, hoe leuker het wordt. De interactie die je krijgt met je dochter, dat is zo mooi en bijzonder. Onvoorwaardelijke liefde heeft bij mij een extra lading.

Deze week hadden we onze eerste meeting op donderdag bij Sugarcity over onze kledinglijn. We zijn 1.5 jaar geleden gestart om een kledinglijn voor Remy op te zetten. Dan heb ik het niet over sportswear, maar meer over een kledinglijn die een casual, streetwear style is.

Met een team van 6 personen zijn we dit gestart, waaronder Remy en ik. We zijn bezig geweest met het tekenen van de kleding, het zoeken van de juiste stoffen en kleuren, het bepalen van de juiste naam en het logo, het maken van hangtags, het bouwen van de website en ga maar door. Ook het plannen en uitwerken van de fotoshoots, tot de styling en visagie van de fotoshoots hebben we ook met het team van 6 personen gedaan.

Als je het echt goed wilt doen, dan kost het de nodige tijd en inspanning van een team. Maar trots kunnen we zeggen dat we er bijna zijn.

We gaan ons label 1 maart lanceren, dus afgelopen donderdag moesten we de launch bespreken en het persevent waar we samen met EVDM Agency een succes van willen maken. Maar ook moesten we de winkels, waar we graag zouden willen hangen met onze agent bespreken en nog heel veel laatste details.

In mijn laatste blog kan ik jullie nog meer vertellen over deze mooie kledinglijn, want dan is het al 1 maart.

Op zaterdag hadden we de Gender party van mijn kleine zusje en haar vriend. Ik weet net een weekje dat ik tante ga worden wat ik zo leuk vind! Hoe bijzonder is het als je “kleine” zusje moeder gaat worden.

Alle dingen die ik tijdens mijn zwangerschap heb meegemaakt kan ik nu met haar delen. Haar tips geven, wat ze absoluut wel en wat niet moet kopen, soms heb je echt van die dingen die ze je adviseren in de winkel en die je ook echt denkt nodig te hebben, maar eigenlijk nooit gaat gebruiken. Zo had ik bijvoorbeeld zo’n neuszuigertje gekocht dat als de kleine verkouden was je het snot uit de neus kon opzuigen, nou serieus dat ding zit nog in de doos. En nog vele andere dingen. Maar goed, je wilt je als moeder goed voorbereiden, dus beter teveel spullen en er later achter komen dat iets onzin was, dan het niet te hebben, dacht ik zo.

Dus aangekomen op het feestje hing daar zo’n mooie ballon met Boy or Girl. In huize Bonjasky dachten we dat het een jongetje zou worden dus we waren erg benieuwd. En ja hoor, wij hadden gelijk, het wordt een jongetje! Erg leuk en spannend voor de toekomstige ouders, ik zal mijn zusje in de komende maanden nog goed kunnen bijstaan in deze bijzondere journey.

Zondag was het super mooi weer en hadden we echt een chill dagje. We hebben zulke gekke drukke en vooral lange dagen. Het was zelfs een beetje onwennig om helemaal niks te doen op de zondag.

Wel was het zulk mooi weer dat ik even de hardlopen schoenen had aangetrokken om een rondje te gaan joggen. Vaak loop ik hard met Skye, dus dan ren ik acher de kinderwagen. Men kijkt mij soms vreemd aan, maar ik word ook vaak aangemoedigd en mensen vinden het leuk dat ik samen met haar aan het hardlopen ben. Mijn wagen kan dit gelukkig ook goed aan, zodat dit geen probleem is voor Skye.

Begin van de week heb ik weer op de Academy gewerkt en heb ik me bezig gehouden met aanvragen van TV shows, interviews, privé lessen, seminars in het buitenland, dus van alles eigenlijk. Ook zijn we druk bezig met onze social media kanalen en websites constant te updaten en aan te passen, wat al een hele baan op zich is. Dus de job is mega druk, maar zo leuk en lekker afwisselend. Er is echt nooit een dag hetzelfde of loopt zoals ik eigenlijk had gepland. En als de resultaten er ook nog eens zonnig uitzien dan geeft dat heel veel voldoening.

 

Deze week moest ik ook naar mijn vriendin en kapster in het zonnige zuiden. Jade ken ik al jaren en zij heeft zelfs in mijn MAC team op Curaçao gewerkt. We zijn altijd vriendinnen gebleven en zij is echt de beste kapster voor mij! Het wil namelijk wel wat zeggen dat ik elke 5/6 weken van Almere naar Helmond rij om mijn haar te laten doen door de koningin van het haar, JadeHair.

Kijk ik zal even eerlijk zijn, vaak wordt mij namelijk gevraagd of mijn haar echt is en omdat ik al heel eerlijk ben in deze blog en ook heb verteld dat ik nog nooit iets aan botox of fillers heb gedaan, kan ik ook heel eerlijk vertellen dat mijn haar van mij is, want ik heb het zelf gekocht van Jade, dus daarna is het van mij toch? Get it?…smile smile…

Nee, ik ben gewoon verslaafd aan extensions, als dat dan mijn enige verslaving is dan mag dat vind ik. Ik heb al jaren verschillende soorten extensions gehad, maar die van Jadehair zijn echt het beste. Ik heb alleen voor jullie dan een before en after foto van mijn haar en dan mogen jullie zelf concluderen wat mooier is. Ik vind namelijk gewoon dat je haar met extensions veel mooier zit, meer glans heeft en veel voller is en nog iets langer.

Nou zeg nou zelf, de eerste foto is niet slecht maar de tweede is net iets mooier toch, vandaar mijn keuze voor extensions. Wie weet doe ik dit nog jaren en wie weet ben ik het over een periode zat, alleen ik denk niet echt dat het laatste gebeurd.

Dit was mijn weekje weer, ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en tot volgende week.

Veel liefs,

Renate

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply