YFS Fashionista

Fashionista Renate – Diary week 2

Wat ontzettend veel waanzinnige reacties heb ik gekregen op mijn eerste blog. Ik ben erg blij om te horen dat jullie het leuk vinden om mee te kijken in mijn leventje.

Ook de reacties op de winactie, hoe cool dat jullie allemaal een keer bij ons willen trainen om een super motiverende, technische, leuke maar oh zo gezellige kickboksles te volgen. Het gaat nog een erg moeilijke keuze worden om de winnaars bekend te maken, dus de actie blijft deze maand nog even lopen en eind februari horen jullie dan wie de gelukkige zijn!

De week ging verder het weekend in en wat hadden wij een leuk vooruitzicht!
Wij zijn namelijk vorig jaar gevraagd om een covershoot en interview te doen voor Fabulous mama. Als er een blad is wat is super leuk vind voor moeders dan is het dit blad wel en hoe leuk dat Marije mij had gevraagd of we deze shoot wilden doen. Natuurlijk zei ik meteen “ja” en Remy ging daar snel in mee, toen hij mijn enthousiasme zag.

Het interview was al gedaan en we hadden dit weekend de fotoshoot. Dus zaterdagochtend gingen we dan vroeg van start op een locatie in Amsterdam Noord. Marije was er, de styliste, de fotograaf en haar assistant en de visagiste was aanwezig. De styliste liep met mij door de outfits van de dag terwijl Remy in de make up ging en hoe gaaf waren de outfits die zij in gedachten had voor deze shoot.

Prachtige witte jurken, mooie jassen, gave broeken, alles hing klaar voor ons. Na Remy kon de visagie bij mij van start gaan, grove krullen werden er in mijn haar gezet en een make up look met veelal producten van mijn favoriete make up merk, MAC werden mooi aangebracht bij mij. Het duurde iets langer dan Remy zijn visagie, maar het resultaat was fantastisch.

Na de make up mocht ik dan mijn favoriete witte jurk aantrekken, ik zat stiekem al die tijd al naar die jurk te kijken, in de hoop dat dat mijn eerste outfit was. En ja hoor dat was de eerste outfit. Dit was een prachtige witte transparante design trouwjurk, nou hij was niet echt wit maar doorzichtig met witte bloemen en kralen, maar ik straalde erin.

Tot ik hoorde dat de eerste shots buiten waren. Ok denk je even in, vorige week was het rond de 5 graden, een koude wind aan het IJ, af en toe een licht zonnetje wat langs kwam en Remy en ik werden buiten gefotografeerd, waarvan ik een transparante jurk droeg, dus eigenlijk stond ik daar, aan het IJ in mijn string en BH met een gevoelstemperatuur van rond de nul.

Ik zou Renate niet zijn, als ik dit zou weigeren, dus vol enthousiasme liepen we naar buiten en ik dacht aan de woorden die mijn zusje altijd zegt “Renaat, kou is een emotie”. Zo damn, wat een k*t emotie is kou! Maar toen we eenmaal van start gingen met het eerste shot en ik zag de resultaten liet ik de kou zitten voor wat het was. Wowwww, wat een prachtige foto’s zijn dat geworden zeg!

Tegen het middaguur kwamen de kinderen en hadden we ook nog wat family shots, die gelukkig lekker binnen waren en de resulaten zijn in één woord geweldig. Een super mooie family shoot en een heel leuk interview komt eraan in “The Fabulous Mama” die eind maart in de winkels ligt! Ik ben erg benieuwd hoe jullie de foto’s en het interview gaan vinden.

Zondag hadden wij de premiere van The Black Panther in Theater Tuschinski. Remy was super enthousiast om deze film te gaan zien, ik had nog wat gemengde gevoelens of ik deze film echt leuk zou vinden. Remy en ik zijn echte filmfanaten en kijken heel graag films, alleen onze filmsmaak is iets anders, klein beetje maar “not”. Neeee, ik ben echt geen dame die zoetsappige romantische drama films kijkt!
Ik hou van goede actie films en thrillers, films die mij op het puntje van mijn stoel laat zitten. Remy daarentegen is een echte Science Fiction fan. Ik heb serieus in de afgelopen 3 jaar meer Science fiction films gekeken dan in de overige 32 jaar, dat doe je allemaal voor de liefde! Maar deze films zijn absoluut niet mijn favoriet. Ik snap dan ook echt niet hoe je het leuk kan vinden om te kijken naar verschillende type aliens met 2 hoofden, apen die op paarden rijden, robots die vliegen en super heroes met special krachten. Maar goed, iedereen heeft zo zijn passie en zijn voorkeur.

Zoals jullie wisten had ik mijn outfits al ontvangen van Byyessey en ik kon niet wachten om deze te gaan dragen op deze premiere. Zoals beloofd hieronder de outfit. Ik dacht, ik ga in de stijl van The Black Panther, in a Black jumpsuit. Mijn jumpsuit is van Byyessey, mijn tas van YSL, mijn schoenen zijn ook van YSL. En natuurlijk is mijn make up look van MAC Cosmetics.

 

Movie review, The Black Panther by Renate: In één woord geweldig!!! Ok, het is een science fiction film, maar er zit een verhaal in. Daarnaast zit er humor in en een boodschap. Ook spelen er geweldige acteurs in de film en is het echt heel spannend.Dus zeker een must watch movie! Ook voor de niet science fiction fan.

Maandag begon de week weer met mijn kickboks workout en vervolgens de gehele dag weer meetings, mailtjes beantwoorden en een gezellige drukte op de gym. S’avonds ging Remy naar Peptalk om te praten over het aankomende gevecht van Badr vs Hesdy die op 3 maart plaats vindt. Alleen dit keer liet ik deze opnamen even zitten en ging ik lekker naar huis, naar mijn kleine prinses. We keken deze aflevering wel lekker samen vanaf de bank.

Skye is nu 1 jaar en 5 maanden en ze praat al best wat woordjes, mama en papa zijn natuurlijk de woordjes die ze het vaakst roept. Hoe leuk is het dan om te zien als Remy op tv is, dat Skye voor de tv Papa, papa roept, mijn hart smelt dan echt! Dat kleine prinsesje groeit zo hard, leert zo veel en is zo slim en grappig, ben zo trots dat ik haar moeder mag zijn.

Dinsdag begon mijn dag met een ontbijt meeting met mijn lieve vriendin Judy bij Bakers & Roasters in Amsterdam. Absoluut één van mijn favoriete plekjes voor de heerlijkste eitjes en zoetigheden.

Judy is mijn vriendin en eigenaresse van het sieradenlabel Club Manhattan, tijdens onze gezellige lunchjes of koffietjes, hebben we het vaak over “The business” en kunnen we leuke vergelijkingen met elkaar bespreken. Als je een eigen zaak hebt dan merk je toch dat andere personen met een eigen zaak tegen dezelfde punten oplopen. En zo kan je lekker met elkaar brainstormen. Ook verwent zij mij altijd met de gaafste sieraden, van armbanden, oorbellen tot coole kettingen, net zoals deze keer weer. Check out Judy haar gave merk!

Woensdag was het Valentijnsdag, voor mij is het eigenlijk elke dag Valentijnsdag maar ik had toch weer wat leuks bedacht. Dus als cadeau een weekend weg, lekker even Renate en Remy tijd in een mooi hotel in een leuke stad, ik kijk er nu al naar uit. Daarnaast had ik een prachtige armband van mijn lover gekregen, dus ik was weer mega verwend.

Op de sportschool gaf Remy deze dag een kickboksclinic voor kinderen uit Almere met diabetes type 1, die bij de Kinderkliniek onder behandeling zijn. Deze clinic had ik vorig jaar al besproken met de Bas van de Goor foundation en deze zou op Valentijnsdag bij ons op de Academy gehouden worden.

Hoe mooi is het om helemaal op deze dag iets goeds te doen voor kinderen die deze ziekte hebben. Dit was even hun geluksmomentje. Wat een mooi gezicht om al die kinderen zo enthousiast en zo gedisciplineerd bezig te zien, ze waren heerlijk aan het sporten, wat ook heel goed kan voor kinderen met diabetes. Zusters waren aanwezig van De Kinderkliniek, indien dit nodig mocht zijn, maar alles verliep goed. Bas van de Goor ( Oud-volleyballer- gouden medaille winner van de Olympische Spelen van 1996 ) heeft zelf ook diabetes en is de directeur van Bas van de Goor foundation, hij was zelf ook aanwezig en trainde gezellig mee in de clinic van Remy. Ook Shownieuws was van de partij om hier een leuk item van te maken.

Dus zo probeerde ik de dag weer in goede banen te leiden en was het een daverend succes. Kinderen die met een grote smile en rode wangetjes op hun gezicht onze Bonjasky Academy verlieten, lieten mij ook achter met een grote glimlach, Happy Valentine!

Tot volgende week.

Veel liefs,

Renate

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply