YFS Fashionista

Fashionista Phylicia – week 3

Hello lieve YFS lezers,
Alweer week 3, het gaat allemaal zo snel. Deze week wil ik jullie wat meer laten zien van mijn favo producten. Ik ben zo gek op make-up en verzorgingsproducten, dat heb ik waarschijnlijk van mijn
moeder meegekregen. Ik zal dan ook noooooit met make-up mijn bed in stappen, al ben ik nog zo moe het moet eraf en mijn verzorgende producten moeten erop. Van regelmatig een maskertje ben ik ook niet vies en ik probeer mijn huid altijd optimaal te verzorgen.
Wat gebruik ik wat verzorging betreft? Eigenlijk gebruik ik toch het meeste van Sensai, hun hele ritueel van reinigen spreekt mij het meeste aan. Daarnaast combineer ik Sensai met Khiels, vooral de olie Midnight recovery concentrate (blauw flesje) echt een aanrader.
Make-up is wel iets waar ik echt gek op ben! Heerlijk als ik dat weer heb aangebracht, je hebt altijd resultaat hoe dan ook. Niet dat ik niet zonder de deur uit ga, hoor, dat gebeurd ook regelmatig en vergeet dan de knot niet op mijn hoofd. Ik voel mij dan ook niet rot, je bent wie je bent maar make-up maakt je vaak net iets leuker. Van de week moest ik even wat dingen voor de bruiloft ophalen en zag ik een Douglas dan kan ik het zeker niet laten om toch even naar binnen te huppelen. Heb echt een verslaving dat zijn lipsticks. Raak ze ook altijd kwijt, maar blijf ze dubbel en dwars inslaan. En zonder mijn product van charlotte tilbury kan ik ook niet; De Hollywood flawless filter dat is ook echt een tip zelf gebruik ik nummer: 4
Ik heb afgelopen week ook mijn wenkbrauwen een touch-up laten geven. Dit heb ik gedaan bij browsandbeautyhouse.nl wowoww!!! Wat is zij goed!! Ze kijkt echt wat bij je past, hoe je gezicht is en wat voor kleur er bij je past, zo professioneel en neemt er echt de tijd voor. Vorig jaar ben ik voor het eerst begonnen met ombre wenkbrauwen en een jaar later als voorbereiding op mijn huwelijk heeft ze het zo mooi bijgewerkt. Totaal pijnloos, nu nog even bijhouden met shapen en verven zodat ik er zelf verder geen omkijken meer mee heb.
Lieve lezers, ik hoop dat ik jullie mee heb kunnen nemen in mijn beauty weekje en wat ik zoal gebruik.
Op naar de laatste week van mijn diary! Alvast één tip van de sluier…. mijn jurk is binnen dus die ga ik volgende week passen! ZIN IN!! Lezen jullie dan weer mee?
Liefs!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply