YFS Fashionista

Fashionista Renate – Diary week 4

Hallo lieve lezers,

Dit is alweer de laatste week voor mij en ik kan eerlijk zeggen dat ik het super leuk vond om jullie een maand mee te nemen in mijn leventje.
Er gebeurt elke week zoveel, dat ik echt moest filteren wat leuk was om jullie te vertellen.

We zijn deze week gestart met een work-out.

Ik merk soms dat het lastig is, om met alle projecten samen een momentje te vinden dat ik zelf kan trainen en dat ik echt de tijd voor mezelf vrij moet maken. Je hebt namelijk nooit tijd! Ik ben bezig zijn met een 3-tal jobs at the same time, een gezin onderhouden en nog een echte vrouw voor je man zijn, dan schiet het er wel eens bij in. Maar ik weet dat ik mezelf lekkerder voel als ik gesport heb dus dwing ik mezelf soms om echt dat moment te pakken. En hoe lekker voel ik me als ik getraind heb en als ik zie dat mijn kickboks technieken langzaam beter worden. Het is grappig dat ik altijd kickboksen leuk heb gevonden, maar sinds dat ik samen met Remy ben ook echt zelf de sport ben gaan beoefenen, natuurlijk wel het recreanten level.

Ik moet er namelijk niet aan denken om zo’n ring in te gaan. Ik heb zoveel respect voor een ieder die dat aandurft en daarnaast zie ik het dagelijks in de sportschool en thuis bij ons wat voor een zware, lange, harde weg topsport is. Als je die weg wilt bewandelen, dan is er echt maar een weg. De weg van geen excuses, focus, doorzetten, niet opgeven, bloed zweet en tranen. Nou success ermee! Ik blijf wel de steun en toeverlaat in dit verhaal.

Toen ik klaar was met mijn recreanten lesje, was het weer tijd om verder te gaan met de dagelijkse stand van zaken.

Op het programma stond een bezoek aan EVDM agency, dit is het PR bureau van een vriendinnetje van mij, Eva. Zij en haar team helpen ons met de launch en de PR van de kledinglijn van Remy.

Dus ik ging even bij haar langs op haar mooie locatie op het Rokin in Amsterdam om de kleding items langs te brengen en het persevent te bespreken. Het persevent zal half maart plaast vinden en we wilden het gehele plan even goed doorspreken, de locatie bepalen, de planning van de dag doornemen, de uitnodigingen, de genodigden lijst en dat is nog maar een klein deel van wat er allemaal geregeld moet worden. Gelukkig gaat dit met EVDM agency aan onze zijde helemaal goed komen.

Het weekend waren de kinderen gezellig bij ons, dus spelletjes spelen, lang ontbijten en leuke dingen samen doen staan dan altijd centraal.

Op zaterdag moesten er wel nieuwe interieur foto’s van onze gym worden gemaakt. Wij zijn namelijk sinds juli 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie en we wilden de locatie mooi vastleggen zodat deze op de website aangepast konden worden, www.bonjaskyacademy.com

We hebben een vaste huisfotograaf, die onze huisstijl heel goed begrijpt en die weer hele mooie foto’s heeft gemaakt van het interieur.

Zondagavond hebben we heerlijk met de kinderen gegeten bij de Roast Room in Amsterdam. Wat kunnen Remy, ik en de kids daarvan genieten. Met zijn vijven lekker aan tafel, kletsen, lachen en heerlijk eten samen. De jongens zijn om het weekend bij ons dus deze tijd is erg kostbaar. Skye is super blij als haar broers er zijn en dat is zo mooi om te zien.

Begin van de week hadden we een telefonische meeting met Marije van Fabulous Mama over ons interview en covershoot die vanaf half maart in alle winkels ligt. Wowww, is het enige woord wat ik erover kan zeggen. Het interview is erg mooi, eerlijk en heel oprecht. De foto’s, wat zijn we daar mega trots op, ons gezin die prachtig is vast gelegd. Als ik terug denk aan het moment van de fotoshoot krijg ik weer koude rillingen. Het was ergens rond het vriespunt, met een gevoelstempratuur van -10. Dan nog lief lachen in de camera en als het niet goed is, omdat er toevallig een wandelaar langsloopt dan moet het gewoon weer opnieuw smile, smile, bibber, bibber.

Maar check het resultaat!!! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de covershoot vinden. Een hele speciale onthulling zal plaastvinden, dus wil je weten wat dit is? Check de Fabulous Mama die half maart in de winkels ligt.

Tot slot willen we ook de winnaars van de Your Fashion Statement workout actie vermelden.
De winnaars zijn:

Yvonne Anna DB
Nicole Gardenier
Jacobiene Otten

Tot heel snel!

Heel veel liefs,

Renate

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply